Реклама
 

Обобщена статистика за футболни прогнози за текущия месец

Статистика към 12 ноември

ВИП SMS Прогнози   Обосновани Прогнози
Единичен 100 лв. залог:   Единичен 100 лв. залог: 89
Единичен с вероятност:   Единичен с вероятност: 61
Комбиниран залог:   Комбиниран залог: -
Среден коефициент: 1.53   Среден коефициент: 1.66
Процент познаваемост:   Процент познаваемост: 66
Познати мачове:   Познати мачове: 8
Непознати мачове:   Непознати мачове: 4
Отложени мачове:   Отложени мачове: 0
Общо мачове: 36   Общо мачове: 12
Дни с всички познати:   Дни само с познати: -
Дни с всички грешни:   Дни само с грешни: -

Статистика за минали месеци


Тук на тази страница предоставяме статистика за обоснованите футболни прогнози и SMS прогнозите изчислена по няколко различни системи. Статистиката ще се обновява за всеки месец. Имаме пълни данни за успеваемостта на футболните прогнози от февруари 2010. Преди това сайтът работеше под друга система, която не поддържаше ваденето на детайлни справки. А и не всички коефиценти бяха записвани. Преди февруари 2010 статистиката не е пълна и съдържа само процент успеваемост на ВИП SMS футболните прогнозите и обоснованите прогнози. Използвайте линка "Статистика за минали месеци", който се намира по-горе, за да разгледате статистиката за минали месеци. Забележете, че преди декември 2009 сайтът е имал друг собственик, съответно не носим отговорност за успеваемостта и нямаме право да коментираме играта на колегата.

Накратко правилата, които използваме, за да сметнем статистиката.

Единичният твърд залог е от 100 лв. на прогноза. Избрали сме 100 лв. защото се смята по-лесно. Всеки може да го раздели на 10 и да получи съответните данни.

Единичният залог с вероятност взема предвид сигурността на срещата. Ако сме предвидили сигурност на срещата 8/10, това значи, че залагаме 80 лв. на този мач. Ако сме предвидили сигурност 5/10, значи залагаме 50 лв.

Комбинираният залог се отнася само за ВИП SMS футболните прогнози и е от 100 лв. на двата мача.

При смятане на процента успеваемост се изключват отложените мачове.

За ВИП SMS прогнозите имаме статистика за деня. И тази тук е обобщена и представлява сума от данните за всеки ден. Като данните на тази страница се обновяват всяка вечер автоматично около 2.00 часа. Т.е. мачовете за днес може да са завършили, но данните от тях ще влязат в общата статистика на другия ден сутринта.

 
Реклама