SMS футболни прогнози директно на вашия телефон

СМС Прогнози телефон ВИП SMS футболните прогнози на БГ Прогнози представляват няколко срещи. Обикновено са 2, но е възможно да варират от 2 до 4. Като за целта подбираме "най-твърдите" залози за деня с прогноза обикновено 1. Коефициентите варират от 1.30 до 2.30, като средно се движи около 1.60. Целта ни е да имаме познаваемост над 70% в рамките на месец, което би донесло възвращаемост около 5 до 8 пъти за периода. Повече информация в секцията статистика.

За да получите нашата ВИП SMS комбинация, изпратете СМС с текст BET на номер 1851. Цената на услугата е 1.20 лева с ДДС за абонати на МTел, Глобул и Виваком. На телефона ще получите код за достъп, който трябва да въведете в полето по-долу.

Кодът за достъп е валиден 72 часа след първото му използване и винаги ще показва прогнозите, коите са показани първия път. Неизползван код е валиден 30 дни от датата на генерирането му.

Услугата е активна!

Ако сега изпратите СМС, ще получите прогнозите за днес вторник, 20 август, 2019.

ЗАБЕЛЕЖКА: Възможно е забавяне на въвеждането на прогнозите за следващия ден. Моля, преди да изпратите СМС уверете се, че прогнозите за деня са въведени. Надписът по-горе ви информира във всеки момент дали има прогнози и за кой ден ще ги получите, ако изпратите СМС в момента. Не изпращайте СМС, когато системата ви информира, че няма въведени прогнози.