Кой е тук
В момента 40 госта онлайн

Prognozi
Реклама
Станете ни фен
 

SMS футболни прогнози директно на вашия телефон

СМС Прогнози телефон ВИП SMS футболните прогнози на БГ Прогнози представляват няколко срещи. Обикновено са 2, но е възможно да варират от 2 до 4. Като за целта подбираме "най-твърдите" залози за деня с прогноза обикновено 1. Коефициентите варират от 1.30 до 2.30, като средно се движи около 1.60. Целта ни е да имаме познаваемост над 70% в рамките на месец, което би донесло възвращаемост около 5 до 8 пъти за периода. Повече информация в секцията статистика.

За да получите нашата ВИП SMS комбинация, изпратете СМС с текст BET на номер 1851. Цената на услугата е 1.20 лева с ДДС за абонати на МTел, Глобул и Виваком. На телефона ще получите код за достъп, който трябва да въведете в полето по-долу.

Кодът за достъп е валиден 72 часа след първото му използване и винаги ще показва прогнозите, коите са показани първия път. Неизползван код е валиден 30 дни от датата на генерирането му.

Услугата е активна!

Ако сега изпратите СМС, ще получите прогнозите за днес неделя, 21 април, 2019.

ЗАБЕЛЕЖКА: Възможно е забавяне на въвеждането на прогнозите за следващия ден. Моля, преди да изпратите СМС уверете се, че прогнозите за деня са въведени. Надписът по-горе ви информира във всеки момент дали има прогнози и за кой ден ще ги получите, ако изпратите СМС в момента. Не изпращайте СМС, когато системата ви информира, че няма въведени прогнози.