Кой е тук
В момента 51 госта онлайн

Вход за абонати
Prognozi
Реклама
Станете ни фен
 

SMS футболни прогнози директно на вашия телефон

СМС Прогнози телефон ВИП SMS футболните прогнози на БГ Прогнози представляват няколко срещи. Обикновено са 2, но е възможно да варират от 2 до 4. Като за целта подбираме "най-твърдите" залози за деня с прогноза обикновено 1. Коефициентите варират от 1.30 до 2.30, като средно се движи около 1.60. Целта ни е да имаме познаваемост над 70% в рамките на месец, което би донесло възвращаемост около 5 до 8 пъти за периода. Повече информация в секцията статистика.

За да получите нашата ВИП SMS комбинация, изпратете СМС с текст BET на номер 1851. Цената на услугата е 1.20 лева с ДДС за абонати на МTел, Глобул и Виваком. На телефона ще получите код за достъп, който трябва да въведете в полето по-долу.

Кодът за достъп е валиден 72 часа след първото му използване и винаги ще показва прогнозите, коите са показани първия път. Неизползван код е валиден 30 дни от датата на генерирането му.

ВНИМАНИЕ!!!
Системата за СМС не е работила на 28, 29 и 30 юни. Благодарение на потребител, които ни информира за проблема, отстранихме грешката и сега работи!!!
Потребителите, които са изпратили СМС в тези дни и не са получили отговор, да се свържат с нас на е-майл info@bgprognozi.com и да пратят последните 4 цифри на телефония номер, от който са изпратили СМС-а, за да им изпратим кодове за достъп като компенсация. Извиняваме се за безпокойството от причинената грешка!

Услугата е активна!

Ако сега изпратите СМС, ще получите прогнозите за днес вторник, 19 февруари, 2019.

НОВО: Само сега можете да се абонирате за ВИП SMS футболни прогнози и да спестите сериозна сума до -312 лева! Само сега месечният абонамет е на цена от 20 лв., тримесечният е 50 лв., шестмесечният е 80 лв., а годишният абонамент е на цена от 120 лв. и се пада по 10 лв. на месец. Може да се абонирате от секцията абонамент.

ЗАБЕЛЕЖКА: Възможно е забавяне на въвеждането на прогнозите за следващия ден. Моля, преди да изпратите СМС уверете се, че прогнозите за деня са въведени. Надписът по-горе ви информира във всеки момент дали има прогнози и за кой ден ще ги получите, ако изпратите СМС в момента. Не изпращайте СМС, когато системата ви информира, че няма въведени прогнози.