Новини, промени и анонси от БГ Прогнози

Англия започва и ние започваме

Уважаеми приятели на BGPrognozi.com преди 2 месеца Ви предупредихме да не залагате активно през периодите с малко мачове от слабо известни и не толкова познати първенства за нас. С настъпването на квалификациите за Шампионската Лига и Лига Европа мачовете се увеличиха. От утре започва и най-титулуваното и интересно първенство - това на Англия. Време е да почнем пак да се интересуваме и да залагаме активно.

Пожелаваме си много и големи печалби!!!!!

Уважаеми приятели на BGPrognozi.com

Нашата система за прогнозиране се базира на наблюдение и статистика за мачовете на основните първенства главно в Европа. С наближаването на Световното Първенство в Южна Африка, сме принудени да даваме прогнози за доста по-неизвестни или започнали наскоро първенства, за които все още не се е натрупала достатъчно информация. Или да играем приятелски срещи, които са от друго естество и победата не винаги е цел номер 1 дори и за фаворитите. По принцип във ВИП прогнозите се стремим да Ви предложим най-подходящите срещи за деня от гледна точка на сигурност и коефициент. Но с намаляването на мачовете това става все по-трудно. И сме длъжни да Ви информираме, че не можем да гарантираме печалбите, които направихме през февруари, март и май. Въпреки това услугата ВИП СМС футболни прогнози ще продължава да е активна, заради натрупването на повече статистика в базата ни, а и защото на нас самите ни е интересно да видим как ще работи системата ни за прогнозиране през периодите, в които няма много мачове. Самите ние залагаме на нашите собствени прогнози в момента ВИНАГИ с едно наум и повече на късмет, отколкото на задълбочени анализи. Ето защо мислим, че е коректно да бъдете предупредени за това и всеки да прецени риска, доколко може да ни се довери през този период. Винаги сме се стремили към честни и открити взаимоотношения с нашите Клиенти, Приятели на сайта и Партньори и не искаме да Ви разочароваме със загуби. Екипът на БГПрогнози вече се настройва за мачовете от Южна Африка. Пожелаваме Ви много и незабравими футболни емоции и, се надяваме, през месец август когато започнат повечето от наистина стойностните първенства, да сме отново заедно и да печелим пак.

Желаем Ви Весело Футболно Лято!!!!!

Промяна на телефона за СМС прогнозите

Новият номер, на който трябва да изпращате СМС е 1093. Старият ще е валиден още месец.

Поредната промяна, която е продиктувана от оператора, който обработва СМСите за ВИП СМС футболни прогнози. На човек вече да му писне. От днес има нов номер 1093. Вместо на стария номер, трябва да изпращате СМС на новия номер. Други промени няма. Всичко останало работи както преди. Старият номер ще бъде валиден още месец.

Промяна на достъпа до СМС прогнозите

На 25 Февруари операторът, който обработва СМСите ни заяви, че мобилните оператори ще забранят СМСите съдържащи футболни прогнози, защото според тях това било съдържание. А ние нямаме право да изпращаме съдържание. Но няма проблеми да изпращаме код за достъп до съдържание. Като дали е вярно, актуално, коректно това съдържание вече ние си носим отговорността. Имахме 3 дни на разположение да променим системата и да информираме нашите потребители, което е крайно недостатъчно да стигне новината за промяната до повечето ни редовни потребители на услугата ВИП СМС Футболни прогнози.

От 1 Март вече ще получавате код за достъп на мобилните си телефони. След това трябва да въведете този код в сайта и системата ще Ви покаже футболните прогнози за деня. Веднъж използван кодът е валиден в рамките на следващите 72 часа, но ще Ви показва едни и същи прогнози (тези които сте видели първия път). Т.е. ако въведете кода и след това без да искате затворите браузъра, споко - няма проблеми. По всяко време в рамките на 72 часа може да въведете отново кода и ще Ви се покажат същите прогнози - неограничен брой пъти. Разбира се, след макс. 24 часа най-вероятно мачовете от СМС прогнозите ще се изиграят и ще бъдат достъпни свободно от архива. В такъв случай няма да Ви трябва код, но все още може да го използвате.

Неизползваните кодове за достъп са валидни в рамките на 30 дни. Т.е. ако изпратите СМС и получите код, но по някаква причина нямате достъп до Интернет или се откажете да залагате днес, кодът Ви ще бъде валиден в рамките на следващите 30 дни и може да го използвате по всяко време.

Също така, ако въведете кода за достъп, но в момента мачовете от днешните прогнози са започнали този код няма да се отчете като използван. Може да изчакате докато се появи зеления надпис, че услугата е активна и има прогнози в момента и тогава да го въведете.

Постарали сме се да направим системата така, че да работи максимално удобно за Вас, нашите потребители. Ако все пак имате проблем с някои код за достъп, не се колебайте да се свържете с нас от формата за контакти или на адрес info (at) bgprognozi.com.

Нова система за футболни прогнози

Както сигурно сте забелязали има леки промени. Броя на футболните прогнози се промени. Прогнозират се повече срещи, като в дните с много мачове надхвърлят 20 футболни срещи. Стила на обоснованата прогноза се промени. Познаваемостта - надяваме се също.

Това е така, защото 2009 сайтът е с нов собственик и сме с нова система. Надяваме се трансформацията да не е създала проблеми. Новата система все още е в процес на разработка и развитие. За момента сме копирали старата функционалност на сайта. От тук нататък ни предстои развитие, усъвършенстване и непрекъснато добавяне на нови възможности и екстри, които да подобрят информацията и статистиката предоставяна от сайта БГ Прогнози.

Една от новостите е Архива на прогнозите. Всички прогнози вече имат архив. В дясно се намира календар, чрез който може да разглеждате изминали футболни прогнози.

Друга новост е информацията за налични ВИП SMS прогнози. На страницата на СМС прогнозите има информация дали има въведени футболни прогнози за деня или не. И ако изпратите СМС, за кой ден ще получите футболните прогнози.

Скоро очаквайте още приятни изненади.