Кой е тук
В момента 47 госта онлайн

Prognozi
Реклама
Станете ни фен
 

Условия за ползване на сайта за футболни прогнози

Общите условия на сайта "БГ Прогнози" съдържат правила за работа и потребление на ресурсите на сайта от всеки посетител/потребител. Задължително е всеки да се запознае с тях преди използването на ресурсите на сайта БГ Прогнози (BGPrognozi.com).

Използването на услугите в сайта се изразява в публикуването на информация за изхода на предстоящи спортни двубои, главно футболни мачове. Всички посетители на сайта ни се считат за потребители на ресурсите ни и ние не носим отговорност за евентуални финансови и/или морални загуби.

SMS Прогнозите са всички футболни прогнози в сайта, които се предлагат на посетителите/потребителите под формата на SMS съобщение. SMS футболните прогнозите се актуализират всеки ден, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината след приключване на последната среща от предходният игрален ден или около 22.00 предния ден преди срещата. Цената на 1 изпратен SMS е 1.20 лева с ДДС (за абонати на всички мобилни оператори).

БГ Прогнози не носи отговорност за изгубени SMS съобщения, но може да помогне на посетителите/потребителите за възстановяването на SMS поръчката. За целта е нужно да ни пишете от формата за контакти, като е необходимо да предоставите колкото е възможно повече информация за проблема.

Избор на деня са обосновани футболни прогнози, които главният специалист предоставя всеки ден, напълно безплатно на всички посетители/потребители в сайта, за да добият по-голяма представа за качеството на услугите, които се предлагат в сайта. Архива на тази категория прогнози може да се разглежда напълно безплатно от всички посетители/потребители в сайта, но не може да бъде копиран и/или разпространяван по никакъв начин без изричното съгласие на екипа на БГ Прогнози.

Посетителите на сайта се задължават да не извършва дейности за подкопаване на авторитета на БГ Прогнози, свързано с публикуването на информация пред трети лица била тя достоверна или не.

Предоставянето на ресурсите от БГ Прогнози няма за цел да подстрекава потребителите към залози или други хазартни дейности. Сайтът е създаден с образователна и развлекателна цел и призовава към отговорно залагане. БГ Прогнози не носи отговорност за материални или всякакви други загуби в резултат от използването на футболните прогнози на сайта.

Администраторът на сайта има право по свое усмотрение да ограничи достъпа до всички или част от услугите, както и да прекрати използването им от страна на отделни или всички свои потребители/посетители.

Администраторът на сайта не носи отговорност за верността на публикуваната информация.

БГ Прогнози притежава правата върху текстовата и графичната част на сайта. Използването на материали е допустимо само след писмено съгласие на екипа на сайта в рамките на закона.

На БГ Прогнози може да има публикувани връзки, които да препращат към други Интернет адреси, които не работят. Сайтът не носи отговорност за съдържанието извън домейна БГ Прогнози (BGPrognozi.com).

 

© БГ Прогнози - всички права запазени.